Divendres i dissabte vine a conèixer els creadors i creadores que treballem a La Lola i com ho fem!! Obrim les portes perquè puguis veure el nostre local, una mostra dels nostres productes i el procés de producció. A La Lola hi treballem creadores del sector tèxtil, pintura en seda, joieria i fins i tot tenim un maker fent peces en impresora 3D.

Vine a conèixer el nostre taller, t’esperem amb una cerveseta i pica-pica!!
Activitats

A més, si vens divendres a la tarda, de 6 a 8 hi trobaràs l’Anna Pèrich pintant un foulard de seda al pati en directe, i el German Delorme mostrant com funciona la impressora 3D.

Si vens dissabte al matí, la Flor t’oferirà un curs de 12 a 13 hores on coneixeràs les tècniques de serigrafia i linogravat i podràs estampar la peça en tela que tu portis, i l’Anna Rincón farà una demostració en directe de com pintar sobre seda!! (al Taller de la Flor cal inscriure’s prèviament a florgarcia23@yahoo.es).

Horari

Divendres 3 de maig d’11 a 20 hores
Dissabte 4 de maig d’11 a 17 hores